Hoe dan ook, ik ben blij voor je dat het is opgelost. Bedankt voor het duidelijk plaatsen hoe je het hebt opgelost, daar hebben andere gebruikers eventueel IMC-stuurprogramma’s bijwerken ook weer wat aan. Ik vind het verder natuurlijk geen probleem als forumleden zelf ‘opgelost’ in de titelnaam zetten als hun probleem is opgelost. Dit topic zal ik overigens wel open laten zodat eventueel andere mensen met soortgelijke problemen nog kunnen reageren. Alleen zijn de nForce onderdelen geen grafische componenten. Die twee lijken hand in hand te gaan als het gaat om pc kennis ontwikkelen. Voor Nforce-moederborden met geïntegreerde audio zijn wellicht een bijgewerkt BIOS (Basic Input/Output System) en bijgewerkte stuurprogramma’s nodig.

Ga naar de driverpagina van NVIDIA® en vul daar de gegevens van jouw videokaart in. Download vervolgens de nieuwste drivers voor jouw videokaart en start het gedownloade bestand op. Ik heb de mediacreation tool gebruik van Microsoft, dus ik n eem aan dat ik dan de laatste versie krijg. Ik heb via Windows update in ieder geval geen Updates meer. Ook Nvidia heeft ‘Game Ready’ GTA 5 driver voor GTA 5 op de PC uitgebracht Je kunt de laatste update van Nvidia downloaden via de link. Nvidia heeft de driver net op tijd gereleased voor de langverwachte release van Grand Theft Auto 5.

Stap 3: Check Of Het Stuurprogramma Goed Werkt

Dit bedrijf verkoopt licentiecodes van Office die bestemd zijn voor bedrijven. Je krijgt dus alleen een registratiecode waarmee je deze versie van Office op 1 computer kunt activeren. Daarna kun je het programma niet meer verhuizen naar een andere pc of notebook. Oudere apps kunnen na een update plots niet meer werken op een oud toestel.

waar zijn Windows-stuurprogramma's?

Klik met de rechtermuisknop op een van de kolom­koppen (Naam, PID …) en kies ‘Kolommen selecteren’ in het contextmenu. Plaats in het volgende dialoogvenster een vinkje voor Platform. Als je dan de naam van het programma opzoekt in de proceslijst, wordt in de kolom Platform de architectuur getoond. Bij de meeste laptops staat standaard de webcam uitgeschakeld. Dit is uit privacy overweging door de fabrikant zo ingesteld. Deze webcam is meestal met een toetsencombinatie te activeren, bijvoorbeeld de FN toets en de F6 toets tegelijk intypen.

Waar Staan Al Mijn Windows Drivers?

De update is vlekkeloos verlopen en de driver werkt ook goed. Heb zelf ook meerdere Windows 10 upgrades uitgevoerd en kan nog als tip meegeven dat je voordat je gaat upgraden eerst je virusscanner moet verwijderen van je PC. De GPU-gigant beweert overigens dat negentig procent van zijn gebruikers de drivers tóch al updatet via GeForce Experience. In de praktijk zou het volgens NVIDIA dus niet veel verschil maken. Maar dat neemt niet weg dat gamers de keuze onthouden wordt.

◦Klik op start , vervolgens op uitvoeren (‘run’ in het engels). Hierin typt U ‘DXDIAG‘ en vervolgend klikt U op ok. Als er in uw startmenu geen uitvoeren / run optie is kunt U dit schermpje ook krijgen door de windowstoets ingedrukt te houden en op r te drukken.

Opmerking Omdat er videogeheugen wordt gebruikt als u het diagnostisch hulpprogramma voor DirectX uitvoert, kan deze waarde iets lager zijn dan het werkelijke totaal. Als het probleem hiermee niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methode. Flight Simulator 2004 werkt alleen goed als de videokaart ten minste 8 MB geheugen heeft.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *